EPiServer 7.5, lemoon, mindroute, Polopoly Atex Nyheter, Optimizely/Episerver, Polopoly Atex

lemoon: EPiServer tappar kunder

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Polopoly Atex by edenstrom2 Comments

Rickard Hansson på Mindroute, som står bakom svenska CMS:et lemoon, påpekar att EPiServer visst tappar kunder. Trots att inte EPiServers vd Peter Larsson verkar tro det. "EPiServer tappade själva en badrumstillbehörsstillverkande aktör i Bromölla för att de var för dyra" skriver Rickard Hansson. Mindroute, som grundades för 5 år sedan, är långt ifrån en jätte. Tillsammans med uppköpta Way2IT (är du kvar, Martin Löfberg?) omsatte 13-mannabolaget Mindroute strax över 11 miljoner kronor under 2007. Moderbolaget ökade...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. EPiServer kommer att fortsätta att bredda sig och därmed bli dyrare. Det lämnar flankerna fria för andra CMS där små och mellanstora projekt inte kan/vill lägga 150.000kr i grundlicens för ett projekt. Jag fortsätter att efterfråga en EPiServer Light eftersom jag anser att systemet är mycket bra och att det finns utrymme för att skala produkten i funktionalitet.

  2. EPiServer kommer att fortsätta att bredda sig och därmed bli dyrare. Det lämnar flankerna fria för andra CMS där små och mellanstora projekt inte kan/vill lägga 150.000kr i grundlicens för ett projekt. Jag fortsätter att efterfråga en EPiServer Light eftersom jag anser att systemet är mycket bra och att det finns utrymme för att skala produkten i funktionalitet.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.