Livrustkammaren, Skokloster och Hallwylska byter Drupal-leverantör

In Drupal, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

UpdateProPeople har tagit över Drupal-uppdragen Livrustkammaren, Skoklosters slott och Hallwylska museet från implementatörerna från 2012, Cybercom och Ottoboni.

Livrustkammaren

De nya sajterna har fått responsiv design och grafiska uppdateringar.

”- Vi trodde aldrig att vi skulle få ett så fint och omfattande resultat i början av processen. Samarbetet har gått smidigt trots det geografiska avståndet med ett alltid lika proffsigt och trevligt bemötande. ”

Säger beställaren från museet. Sajterna är försedda med webfonts, kalendarium, ”hitta hit” och utställningar i en större klassisk carousel.

Myndigheten Livrustkammaren och Skoklosters slott med Stiftelsen Hallwylska museet (LSH) bildades den 1 juli 1978. LSH tillhör kulturdepartementets ansvarsområde och leds av en överintendent. Riksdagens beslut om en nationell kulturpolitik ligger till grund för myndighetens arbete.

Kommentarer

  1. Martin min vän. Det är fortfarande jag (Denis), John och Jocke (alla numera fd Cybercom-anställda) som gjorde allt som hade med Drupalutvecklingen att göra och INTE Ottoboni. ;)

  2. Sen var det ju sjukt kul att Pro People anmälde sidan till Drupal Awards i år med någon motivering om att de fixat responsive på sidan, då den är byggd med Omega-3 temat som redan är responsivt out of the box. Det var bara lite CSS som skulle fixas så var det i princip klart. Credit should go where credit belongs! ;)

Leave a Comment