Lyfta fram gästerna digitalt gör fastighetsbolaget mer framgångsrikt

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Amasten har tagit in en ny digitalpartner i Stormfors, ”Digitalbyrån i Stockholm för B2B-företag”. Deras första uppdrag var att ta fram en ny, heltäckande webbplats på Drupal.

Som noterat fastighetsbolag så har Amasten två primära målgrupper som måste tillgodoses på webbplatsen – hyresgäster samt aktieägare. Amastens värdegrund bygger på att hyresgäster som trivs gör Amasten till ett kommersiellt framgångsrikt fastighetsbolag.

” – Mycket kul att få in ännu en tung kund inom Fastighetsvärlden då vi har stor erfarenhet av kopplingar till system som Cision, Vitec, Prek för att nämna några.”

Säger Petter Plöjel, managing partner på Stormfors.

Stormfors lade inledningsvis lade stor kraft på UX/wireframing för att få fram en mycket tydlig och lättnavigerad struktur och ett innehåll som tillgodoser alla parters behov. Designen ska varit framtagen för att skapa trygghet genom sitt mänskliga och omhändertagande uttryck. Hyresgästerna själva lyfts fram i foton.

0st
fastigheter äger bolaget
IR-delen på webbplatsen har kopplingar till Cision.

Stormfors jobbar även med ny digital identitet åt bl a Snow Software, litium, Centuri och FundedByMe.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Luna Diabetes köper in Webflow, Twilio Segment CDP och Hubspot av Stormfors

Leave a Comment