Marketing Automation aktörerna att räkna med

In CXM, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

SiriusView har presenterat en uppdatering för sin Marketing Automation Platforms. Marketing Automation Platforms 2014 innehåller 6 nya aktörer vilket tar listan upp till 17 recenserade bolag. Nya på listan är t ex Salesforce.com och Adobe som har kommit in i bilden genom jätteförvärven ExactTarget/Pardot samt Neolane. Content aktiva Marketo är studiens vinnare i år med en total poäng om 12.8. På andra plats är Oracle Eloqua med 12.7 poäng och därefter Teradata Aprimo med 12.1 poäng...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment