Mekonomen satsar på e-handel

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Sitecore Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Mekonomen med Mekonomen.se avslöjar att de tar upp kampen med Robert Risbergs ledande Skruvat.se. Kedjan med 230 franchisebutiker och mer än 1338 verkstäder öppnar äntligen upp en egen e-handel. Mekonomen har i skrivande stund en opåkostad, flashbaserad gammal sak i behov av förändring. Nu har fokusgrupper, eyetracking och ett omfattande arbete lett till en stor nysatsning på reservdelar för bilar online. Att hjälpa bilhandlare med hjälp av film, tips och mänsklig kontakt är viktigt. Tänk framgångsrika...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. När de ändå är igång kan de ju se till att fixa sin prestanda: http://webbfunktion.com/d/mekonomense/
    61/100 är inte särskilt imponerande :/

  2. Meca är ingen vanlig konkurrent. Mekonomen vill köpa, affären dock inte klar pga konkurrens-myndighetsproblem. Går köpet igenom så är det väl osannolikt att just Meca dyker upp som konkurrent-ehandlare.

  3. MECA har definitivt e-handel, men det är B2B och betydligt större än skruvat.se. Betydligt större…

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.