Mer om Klarna Checkout

In Check out/Kassasystem, Facebook Open Graph, Featured, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

På Nordic Ecommerce Summit i Stockholm avtäcktes Klarna Checkout efter några månaders spekulation. De är helt sonika ett Facebook Open Graph berikat alternativ till en stor eller liten e-handels kassa-hantering. Kassan ska utöver den sedvanliga fakturahanteringen, som Klarna och butikerna tidigare tjänat pengar på, även erbjuda betalkort och alla andra betalsätt. Butikerna blir Klarnas kund och de säger sig jobbat hårt för att anpassa produkten efter det kassatypflöde som fungerar allra bäst för en generell e-handel...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det finns en oro bland e-handelsplattformar att Klarna i slutändan kommer att lansera en egen e-handelsplattform.

  2. Inte befogad. Om inte ens Microsoft orkar hålla ett ehandelsbolag rullande så blir det inte en lätt utmaning för ett Klarna med annat fokus.

  3. Finns även en oro att Kalrna har blivit för stora och låser in kunderna hos sig och konkurrerar ut alla andra aktörer inom betalsystem och får Monopol och sen får alla gå med på Klarnas priser som dom själva sätter.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.