Mer om Klarna Checkout

In Check out/Kassasystem, Facebook Open Graph, Featured, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

På Nordic Ecommerce Summit i Stockholm avtäcktes Klarna Checkout efter några månaders spekulation. De är helt sonika ett Facebook Open Graph berikat alternativ till en stor eller liten e-handels kassa-hantering. Kassan ska utöver den sedvanliga fakturahanteringen, som Klarna och butikerna tidigare tjänat pengar på, även erbjuda betalkort och alla andra betalsätt. Butikerna blir Klarnas kund och de säger sig jobbat hårt för att anpassa produkten efter det kassatypflöde som fungerar allra bäst för en generell e-handel...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det finns en oro bland e-handelsplattformar att Klarna i slutändan kommer att lansera en egen e-handelsplattform.

  2. Inte befogad. Om inte ens Microsoft orkar hålla ett ehandelsbolag rullande så blir det inte en lätt utmaning för ett Klarna med annat fokus.

  3. Finns även en oro att Kalrna har blivit för stora och låser in kunderna hos sig och konkurrerar ut alla andra aktörer inom betalsystem och får Monopol och sen får alla gå med på Klarnas priser som dom själva sätter.

Leave a Comment