Mitti lämnar EPiServer för Polopoly efter bara ett år

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Ett bakslag för EPiServer, CMS.et har slängts ut från tidningskoncernen Mitti och knappt årsgamla mitti.se. Den tidigare innovativa, kartnavigerade sajten av Drumedar hade en Tele Atlas karta med inmappade Granntjänster (ett 50-tal), Familjefoton, Nyheter och Köp&Sälj annonser. Nu verkar Mitti gått tillbaka till den struktur och design som användes fram till 2008. Träffade Drumedar häromdagen som berättade att med nya ägarna (sedan i september 2008) kommer troligtvisbyta till Stampens och tidningsgrupperings gemensamma utvecklingsbolag samt Polopoly...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Enda anledningen till bytet är att Mitt i köptes av mktmedia som kör Polopoly över hela koncernen. Mitt i som sajt är och kommer fortsätta vara ointressant då de aldrig kommer börja med nyheter.

  2. Enda anledningen till bytet är att Mitt i köptes av mktmedia som kör Polopoly över hela koncernen. Mitt i som sajt är och kommer fortsätta vara ointressant då de aldrig kommer börja med nyheter.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.