Mitti lämnar EPiServer för Polopoly efter bara ett år

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Ett bakslag för EPiServer, CMS.et har slängts ut från tidningskoncernen Mitti och knappt årsgamla mitti.se. Den tidigare innovativa, kartnavigerade sajten av Drumedar hade en Tele Atlas karta med inmappade Granntjänster (ett 50-tal), Familjefoton, Nyheter och Köp&Sälj annonser. Nu verkar Mitti gått tillbaka till den struktur och design som användes fram till 2008.
mitti

Träffade Drumedar häromdagen som berättade att med nya ägarna (sedan i september 2008) kommer troligtvisbyta till Stampens och tidningsgrupperings gemensamma utvecklingsbolag samt Polopoly CMS miljö för Mktmedia. Där finns även Promedia, Mediabolaget Västkusten, GP, Rubrik Media, Ingress Media samt och Eskilstuna-Kuriren.

Bytet har på ett dramatiskt och mindre informativt sätt (versaler i rött utan informativ länk) utannonseratspå Mitti.se under några månader.

Kommentarer

  1. Enda anledningen till bytet är att Mitt i köptes av mktmedia som kör Polopoly över hela koncernen. Mitt i som sajt är och kommer fortsätta vara ointressant då de aldrig kommer börja med nyheter.

  2. Enda anledningen till bytet är att Mitt i köptes av mktmedia som kör Polopoly över hela koncernen. Mitt i som sajt är och kommer fortsätta vara ointressant då de aldrig kommer börja med nyheter.

Leave a Comment