Mitti lämnar EPiServer för Polopoly efter bara ett år

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Ett bakslag för EPiServer, CMS.et har slängts ut från tidningskoncernen Mitti och knappt årsgamla mitti.se. Den tidigare innovativa, kartnavigerade sajten av Drumedar hade en Tele Atlas karta med inmappade Granntjänster (ett 50-tal), Familjefoton, Nyheter och Köp&Sälj annonser. Nu verkar Mitti gått tillbaka till den struktur och design som användes fram till 2008. Träffade Drumedar häromdagen som berättade att med nya ägarna (sedan i september 2008) kommer troligtvisbyta till Stampens och tidningsgrupperings gemensamma utvecklingsbolag samt Polopoly... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Enda anledningen till bytet är att Mitt i köptes av mktmedia som kör Polopoly över hela koncernen. Mitt i som sajt är och kommer fortsätta vara ointressant då de aldrig kommer börja med nyheter.

  2. Enda anledningen till bytet är att Mitt i köptes av mktmedia som kör Polopoly över hela koncernen. Mitt i som sajt är och kommer fortsätta vara ointressant då de aldrig kommer börja med nyheter.

Leave a Comment