MKSE Digital Excellence Awards 2017: Så ser den genomsnittliga sajten ut

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Tillsammans med Webbstrategiforalla.se och branschledande analytikern Marcus Österberg går det att få fram siffror kring hur användarvänlighet, användbarhet, responstid och mycket mer i den genomsnittliga sajten som tävlar i årets MKSE Digital Excellence Awards ser ut.De 163 utvalda bidragen är redan kvalificerade då de är: Rör en offentliggjord lansering av en extern webbplats Riktar in sig mot den svenska marknaden och svenska besökare Kommer från en namnkunnig privat eller offentlig sektor aktör Har drivits helt eller delvis som ett projekt i Sverige...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment