Munskänkarna kör open source, bygger avancerat vinsök för 26 000 medlemmar

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Munskänkarna har satsat på Umbraco CMS och ett helt nytt vinsök lagom till höstsäsongen. Allt är framtaget tillsammans med nya digitalbyrån Authority.

”- Ett bra sökflöde är ett måste för att användaren lätt skall kunna hitta och sortera viner på allt ifrån utefter vintyp och omdöme till specifika applikationer och druvblandningar. Det skall också vara lätt att se hur viner i hyllan står sig mot varandra när en står och väljer på Systembolaget. Funktionen är efterfrågad och tror vi kommer att uppskattas av många medlemmar.”

Säger Johan Thuresson, lösningsansvarig på Authority.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Stendahls och Awaves nya ägare köper upp flera byråer

Munskänkarna har ett stort antal vinintresserade medlemmar runt om i Sverige och utlandet och en av de viktigaste delarna för föreningen är vinprovning. Den nya hemsidan är byggd i Umbraco. Vinsökmotorn kallas det första steget i ett nytt, digitalt och strategiskt samarbete för intresseföreningen med över 26 000 medlemmar. Vinsöket ska även underlätta för dem som är ansvariga för föreningens medlemsvinprovningar.

”- Vi ser verkligen fram emot att få lansera den här nya tjänsten till våra medlemmar, och göra provningsresultaten mer tillgängliga och lättare att hitta.”

Säger Jonas Börlin, IT-ansvarig på Munskänkarna.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  E-handelsbyrån växer med 30 procent, satsar på nya processer och inkludering

Munskänkarna länkar idag även in till en vinsök på Vintesten.se. (med en märklig ”.” efter .se-adressen) skriven i PHP.

Leave a Comment