Nansen ger SvD en EPiServer CMS och iPhone app

In Escenic, iPhone, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Nansen står bakom nya prenumerationswebben kundservice.svd.se. Beställare är annars Escenic-lojala Svenska Dagbladet. Sajten är byggd i ASP.NET med konsulternas hus-CMS EPiServer CMS 5. Nansen har även utvecklat en SvD Quiz iPhone för användare som vill "testa sina kunskaper inom ett stort antal ämnen"....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Nansen bygger egentligen inte iPhone-appen utan SvD:s Quiz-motor inkl backend till appen. Själva appen är byggd av Appcorn som också byggt Blockets framgångsrika app.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.