Page Type Builder Joel gör det igen med EPiAbstractions

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

EPiServers nya favoritutvecklare, nyutnämnde EMVP:n Joel Abrahamsson från Nansen fortsätter visa framfötterna. Under måndagen släppte han EPiAbstractions, ett speciellt EPiServer verktyg/stöd för att förenkla test av kod. EPiAbstractions är ett open source projekt som ska samla classer och metoder i EPiServer CMS och EPiServer Community som behöver accessa databas- eller filsystem och förenklare för projektanvändare att frikoppla kod som då blir enklare att testa. Stadskajen-Joel står sedan tidigare bakom bland EPiServerutvecklare mycket omtyckta Page Type Builder...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon