NoA köper Hello Group, börjar erbjuda ”Design Systems”

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

NoA, The North Alliance, har gjort ett nytt förvärv de ämnar införliva i danska byårerna &Co. och Great Works/Making Waves. Det är danska Hello Group med VD Jakob Langemark och 60 medarbetare som ingår i familjen och danska erbjudandet om numera omkring totalt 90 medarbetare. Hello Group har på senare tid talat sig varma om sitt erbjudande kring förvaltning och distribution av "design". Kallat "Design Systems", mycket snarlikt de klassiska sätten att se på ett digitalt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment