Nya smekvänliga Di.se här, utdragen lansering störde

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Lagom till helgen, eller Di.Weekend som tidningen gillar att kalla den, har Dagens Industri äntligen kunnat gå live med sin utdragna re-design. Plattformsbytet till Episerver och med ny Episerver-drift sommaren 2012 hyllades för en nästan obemärkt smidigt övergång, som följdes av branschledande, förbättrad prestanda. Men denna lansering har dragit ut å det grövsta. Besökare har under flera månader fått dras med "hopp" mellan skilda designer och miljöer, en på artikel.di.se och en på di.se. Den nya...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment