Fotografiska Museet nästa aktör att satsa på Magento e-handel

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Fotografiska Museet digitaliserar sin verksamhet. En ny e-handel har öppnats upp i september på Magento Community Edition 2. En stilren lösning med främst affischer i produktsortimentet. Kassan är en "onestepcheckout" med kort och direktbetalning bank. Hotjar och GTM finns med i installationen. Fotografiska har även Tinx-IT LS Retail software Magento Connector for Dynamics NAV. Fotografiska.eu är en WordPress installation från 2015 av Ord&Bild....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment