Panagora e-handel ut, Askås e-handel in hos Efva Attling

In E-handel, Nyheter, Omnikanal, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Efva Attlings fem år gamla, tablet-fokuserade e-handel ryker för en ny Askås installation nu i oktober. Efva Attling med butiker i Stockholm, Helsingfors, Göteborg, Malmö, Oslo samt New York tyckte det var viktigt med en ny e-handelslösning som passade för både B2C och B2B. Askås jobbar även med Dammtussen, Nordiska Galleriet, Bangerhead, Hobbex och Duni....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Litium och Askås ser ut att bli de enda leverantörerna företag kommer att välja bland. Spännande konsolidering. Litiums version 5 med nya Klarna Cloud-produkten är en snackis. Askås är tydliga och pedagogiska. Både Litium och Klarna är dessutom vinnare tack vare sina fantastiskt trevliga chefer och utvecklingsteam. Framkantsföretag båda två. Vem av dem blir först med att integrera Apple Pay?

  2. vore korkat satsa på Apple Pay nu när det inte ens finns i landet ännu.

  3. Att vara först är aldrig korkat. Dessutom jobbar Litium globalt och inte enbart på svenska marknaden. Så att kunna stå färdig när Apple Pay går live i Norden 2017 är snarare smart.

Leave a Comment