Askås, Bangerhead, Duni, Efva Attling, hobbex, Nordiska Galleriet E-handel, Nyheter, Omnikanal, Övriga / Custom CMS

Panagora e-handel ut, Askås e-handel in hos Efva Attling

In E-handel, Nyheter, Omnikanal, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Efva Attlings fem år gamla, tablet-fokuserade e-handel ryker för en ny Askås installation nu i oktober. Efva Attling med butiker i Stockholm, Helsingfors, Göteborg, Malmö, Oslo samt New York tyckte det var viktigt med en ny e-handelslösning som passade för både B2C och B2B. Askås jobbar även med Dammtussen, Nordiska Galleriet, Bangerhead, Hobbex och Duni....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Litium och Askås ser ut att bli de enda leverantörerna företag kommer att välja bland. Spännande konsolidering. Litiums version 5 med nya Klarna Cloud-produkten är en snackis. Askås är tydliga och pedagogiska. Både Litium och Klarna är dessutom vinnare tack vare sina fantastiskt trevliga chefer och utvecklingsteam. Framkantsföretag båda två. Vem av dem blir först med att integrera Apple Pay?

  2. vore korkat satsa på Apple Pay nu när det inte ens finns i landet ännu.

  3. Att vara först är aldrig korkat. Dessutom jobbar Litium globalt och inte enbart på svenska marknaden. Så att kunna stå färdig när Apple Pay går live i Norden 2017 är snarare smart.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.