Pandemin slog mot Lindts chokladbutiker, ny Shopify Plus e-handel lanserad på fem dagar

In Omnikanal, E-handel, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det finns en anledning till den vansinniga, omkring 1114 mdr SEK värdering som kanadensiska Shopify har idag, onsdag. Chokladmästarna på schweiziska Lindt & Sprüngli valde plattformen då de snabbt, snabbt skulle upp med en egen brand-store och Direct-to-consumer lösning. Först ut är, sett till Shopifty, lokala kanadensiska Lindt-marknaden som på bara fem dagar (!) fick upp sin D2C-ehandel. Dåliga nyheter för konkurrenter som Salesforce och Adobe Commerce Cloud som "lockar" med enbart ett miljonbelopp för att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon