Paypal utmanar Klarna Checkout i Sverige

In API, Check out/Kassasystem, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Helt enkelt ska inte Klarna Checkout få det. Amerikanska, eBay-ägda Paypal har på kort tid letat sig in hos allt fler svenska e-handlare. Först var det mångmiljonprojektet Clasohlsson.com som under sommaren smög in Paypal PSP tillsammans med 7 (!) övriga betalalternativ. Nu har även klädjätten Nelly.com lagt till Paypal som ett alternativ i checkout-flödet. Daniel Aronowitsch ansvarar för Paypal i Sverige. Men han inte haft det helt enkelt i enterprise-segmentet. Bland utvecklare har Paypal länge varit...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment