Drupal 7, Pfizer, Spark tools Drupal, Nyheter

Pfizer bygger enorm, global Drupal 7 plattform

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Läkemedelskoncernen Pfizer med bl a Pfizer.se ligger sedan 2011-2012 på portalverktyget Liferay CMS. De lämnade då en EPiServer 5 upprättning av EDB (caset ligger kvar). Ett open source CMS-beslut som de omgående verkar fått se över. För sedan i somras byggs en helt ny, global marknadsplattform på PHP-baserade Drupal 7. Drupal 6 fanns med redan i utvärderingen 2011 men åkte då ut, bl a på grund av bristade utrullningsmöjligheter. Men produkten i version 7 kom på nåder...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Japp, och jag såg att Dick (från Wunderkraut och Al Jazeera) kommer att jobba med det. Hans kompetens kommer verkligen att komma till nytta i det här projektet :-)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.