Pfizer bygger enorm, global Drupal 7 plattform

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Läkemedelskoncernen Pfizer med bl a Pfizer.se ligger sedan 2011-2012 på portalverktyget Liferay CMS. De lämnade då en EPiServer 5 upprättning av EDB (caset ligger kvar). Ett open source CMS-beslut som de omgående verkar fått se över. För sedan i somras byggs en helt ny, global marknadsplattform på PHP-baserade Drupal 7. Drupal 6 fanns med redan i utvärderingen 2011 men åkte då ut, bl a på grund av bristade utrullningsmöjligheter. Men produkten i version 7 kom på nåder...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Japp, och jag såg att Dick (från Wunderkraut och Al Jazeera) kommer att jobba med det. Hans kompetens kommer verkligen att komma till nytta i det här projektet :-)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.