Pfizer-favoriten skaffar WordPress och digital B2B ID från Stormfors

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

AMRA jobbar med, och kallar sig är först i världen, att omvandla bilder från MRI-scanners till 3D-baserade fett- och muskelmätningar via en molnbaserad tjänst. Företaget grundades i Sverige 2010 och de tar nu in en ny B2B profil från Stormfors. Samarbetet inleddes 2016 och ett av de första projekten var att ta fram en ny corporate webbplats på WordPress. “ - AMRAs positionering grundar sig i att ständigt ligga i framkant inom vårt område. Detta ställer stora...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon