Pfizer-favoriten skaffar WordPress och digital B2B ID från Stormfors

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

AMRA jobbar med, och kallar sig är först i världen, att omvandla bilder från MRI-scanners till 3D-baserade fett- och muskelmätningar via en molnbaserad tjänst. Företaget grundades i Sverige 2010 och de tar nu in en ny B2B profil från Stormfors. Samarbetet inleddes 2016 och ett av de första projekten var att ta fram en ny corporate webbplats på WordPress.

“ – AMRAs positionering grundar sig i att ständigt ligga i framkant inom vårt område. Detta ställer stora krav på centrala delar som vår webbplats. Stormfors har här utvecklat en solid plattform som boostar vårt varumärke via design och animationer. Även konverteringen har optimerats. Resultatet är en bra bit över våra mål! Den professionella handledning som genomsyrar samarbetet är viktig för oss och har bidragit till att vi överträffat vår målbild.”

Säger Marie Börjesson, Senior Director Brand & Marketing, på AMRA Medical. AMRA Medical har tunga investeringar från Pfizer och har vunnit DI Digital Startup Tour.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nu har Karlstads kommun prövat på alla plattformar, väljer Sitevision för 15 Mkr

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss