Akamai, svt, svt flow, svtflow, svti, svtplay Nyheter, Open source PHP, Play-kanal / Multimedia

Så blir nya SVT Flow

In Nyheter, Open source PHP, Play-kanal / Multimedia by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

SVT släpper inte bara en personaliserad variant av SVTPlay i år. I april kommer även SVT Flow, en slags korsning mellan ”on-demand-tittande” (som SVT Play) och det som kallas ”flödestittande” (vanlig, tablålagd tv). Projektet som namn har varit aktuellt ett bra tag. Domänen SVTFlow.se registrerades av SVTs Thomas Porsaeus redan 2009. Lanseringen blir en responsiv release med runda ikoner för att visa flöden som automatiskt rullar som en klassisk tablå, men samtidigt går att on-demand stoppa...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Dobermann har inget att göra med vare sig SVT Flow eller SVT Play Beta. Det finns heller inga Python- eller Ruby-konsulter i teamet som gör SVT Play Beta.

    Jag vet inte heller varför du taggat artikeln med Open Source PHP då ingen PHP används.

  2. Tyvärr är det så med det mesta här på MKSE, Martin kollar sällan upp vad som egentligen gäller, utan verkar hitta på mycket när han skriver, eller har källor som är väldigt felunderrättade….

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.