Så blir nya SVT Flow

In Nyheter, Open source PHP, Play-kanal / Multimedia by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

SVT släpper inte bara en personaliserad variant av SVTPlay i år. I april kommer även SVT Flow, en slags korsning mellan ”on-demand-tittande” (som SVT Play) och det som kallas ”flödestittande” (vanlig, tablålagd tv). Projektet som namn har varit aktuellt ett bra tag. Domänen SVTFlow.se registrerades av SVTs Thomas Porsaeus redan 2009. Lanseringen blir en responsiv release med runda ikoner för att visa flöden som automatiskt rullar som en klassisk tablå, men samtidigt går att on-demand stoppa...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Dobermann har inget att göra med vare sig SVT Flow eller SVT Play Beta. Det finns heller inga Python- eller Ruby-konsulter i teamet som gör SVT Play Beta.

    Jag vet inte heller varför du taggat artikeln med Open Source PHP då ingen PHP används.

  2. Tyvärr är det så med det mesta här på MKSE, Martin kollar sällan upp vad som egentligen gäller, utan verkar hitta på mycket när han skriver, eller har källor som är väldigt felunderrättade….

Leave a Comment