sbs discovery media

SBS Discovery Media köper Drupal av Intellecta Propeople, missar helt sitt legacy

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Intellecta Propeople med verksamhet i Sverige har fått i uppdrag att ta fram SBS Discovery Medias nya sajt. Den responsiva satsningen återfinns på en Drupal 7 och satsar på en tungladdad scroll med bildinnehåll i bakgrunden. Men Propeople har helt glömt länka vidare från värdefulla domännamn och legacy-sökresultat tidigare återfunna kring 2011-2013 års domän sbsmediagroup.se. Den domänen har i uppdateringen lämnats helt död och bristen på 301:or etc. ger få och felaktiga resultat på "SBS discovery...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment