Scorett byter e-handelsplattform och leverantör efter sex år

In E-handel, Jetshop / Storm Commerce, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Scorett har gjort sitt val och gått live på en ny lösning. De byter från en tidigare Star Republic skräddarsydd eStar e-handel. Men inte som i några andra kundfall till Star Republics andra plattformsval Episerver Commerce eller Salesforce Commerce Cloud (Demandware), molnplattformen som även Star Republic representerat på sistone. Scorett gör samtidigt även ett leverantörsbyte till numera EOC Capital-ägda Jetshop i Göteborg.Scorett ska på den nya Jetshop lösningen "förverkliga sin omnikanalstrategi". " - Jetshop var ett...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment