Scorett byter e-handelsplattform och leverantör efter sex år

In E-handel, Norce / Jetshop / Storm Commerce, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Scorett har gjort sitt val och gått live på en ny lösning. De byter från en tidigare Star Republic skräddarsydd eStar e-handel.

Men inte som i några andra kundfall till Star Republics andra plattformsval Episerver Commerce eller Salesforce Commerce Cloud (Demandware), molnplattformen som även Star Republic representerat på sistone.

Scorett gör samtidigt även ett leverantörsbyte till numera EOC Capital-ägda Jetshop i Göteborg.

Scorett ska på den nya Jetshop lösningen ”förverkliga sin omnikanalstrategi”.

” – Jetshop var ett självklart val att ta med i vår upphandling av ny e-handelsplattform. Relationen visade sig otroligt viktig. Vi fann styrkan i att Jetshop sitter med hela utvecklingsteamet i Sverige och därmed en närhet och enorm kunskap om nordisk e-handel. Vi sökte en ny partner som har stor förståelse och kunskap om omnikanal och e-handel. Kombinationen av den tekniska plattformen samt förståelsen och kunskapen för att tillmötesgå de krav som våra kunder ställer på oss gav trygghet.”

Säger Peter Blomquist, VD på Scorett.

Scorettgruppen har idag ca 100 butiker.

Allt om innovation inom e-handel

Vill du också få stenkoll på detta? Detta är en omfattande nyhetslista över allt som händer inom e-handelsinnovation. Missa inte vilka val era konkurrenter gör.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Impact titulerar sig störst i Norden inom e-handel med 0,4 mdr omsättning, tittar på förvärv

Leave a Comment