Kappahl tar in med Viskan InStore Pickup, kombineras med Episerver

In E-handel, Nyheter, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update: Kappahl pendlar mellan Viskan E-business och Star Republic i sina e-handelsval och upphandlingar. Nu berättar Viskan att de i maj gått live med en helt ny Viskan InStore Pickup (Click & Collect) lösning för kunden. Som sökte en uppdaterad omnikanalslösning.Kappahl valde bort just Viskans javabaserade e-handelsmodul Viskan eStore e-commerce för en Star Republic-anpassad EPiServer Commerce 7.5 (utan CMS (!)) så sent som i november 2014. Men nu ska de vara tillbaka på nåder hos kunden. In Store...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det är en store-lösning baserad både på Episerver och Viskan, med integrationer mellan systemen. KappAhl kör såklart även Epi CMS, inte bara Commerce.

  2. Det var det roliga med Episerver release informationen 2014, att det stod att det var ett projekt genomfört utan CMS ;)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.