Kappahl tar in med Viskan InStore Pickup, kombineras med Episerver

In E-handel, Nyheter, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update: Kappahl pendlar mellan Viskan E-business och Star Republic i sina e-handelsval och upphandlingar. Nu berättar Viskan att de i maj gått live med en helt ny Viskan InStore Pickup (Click & Collect) lösning för kunden. Som sökte en uppdaterad omnikanalslösning.Kappahl valde bort just Viskans javabaserade e-handelsmodul Viskan eStore e-commerce för en Star Republic-anpassad EPiServer Commerce 7.5 (utan CMS (!)) så sent som i november 2014. Men nu ska de vara tillbaka på nåder hos kunden. In Store... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det är en store-lösning baserad både på Episerver och Viskan, med integrationer mellan systemen. KappAhl kör såklart även Epi CMS, inte bara Commerce.

  2. Det var det roliga med Episerver release informationen 2014, att det stod att det var ett projekt genomfört utan CMS ;)

Leave a Comment