ScrumNinja en välkommen nyhet för scrum masters

In Metodik, Nyheter, Scrum by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Länge sedan jag gav tips om alternativ till Excel makros för era CMS/community scrum projekt. Numera finns även visuellt trevliga ScrumNinja från Internautdesign. "Visuellt trevlig" då den verkligen ser ut, och beter sig som ett scrum board i ett war room. Inte som ett webbifierat Excel-ark (som Rally). Kul är även att ScrumNinja uppmanar till stakeholder involvering samt product owner feedback. Verktyget styr även antalet user stories som ryms i en sprint med järnhand. Efter planning/time...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.