SF.se är live på EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

En hel del stora EPiServer releaser i höst. Nu är även Bonniers SF.se live på EPiServer CMS 6 av bl a Sogeti. Sajten har centrerats, designats om (av Deasign) och jobbar med carousel för featurefilmer (trailers i flash), posters för nya filmer och en del tooltips för att instruera nytillkomna besökare. Innehålls personaliseras baserat på vilken stad en besökare först väljer. Dareville har även varit inblandade. Samma salongplaceringstjänst som tidigare används, nu iframad i EPiServer. Köpflödet...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Snygg och bra sajt! Gillar filtreringen på genre under Filmer & Trailers. Sajten är förhållandevis snabb för att innehålla så mycket bilder och script (tack vare minimering och kombinering av script). Önskar se vad andra tycker om filmerna, betyg etc! Det finns säkert under inloggning, men alla bör se betygen.

    Sajten är lite väl hoppig när man går in på sidor och klassiska “integrationsfusk” med iframes som säkert inte praktiskt går att undgå. Bör även se över det gigantiska viewstatet.

  2. Ja även bioklubben ligger kvar på drupal 6. Även dessa sajter har fått en ny design.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.