SF.se är live på EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

En hel del stora EPiServer releaser i höst. Nu är även Bonniers SF.se live på EPiServer CMS 6 av bl a Sogeti. Sajten har centrerats, designats om (av Deasign) och jobbar med carousel för featurefilmer (trailers i flash), posters för nya filmer och en del tooltips för att instruera nytillkomna besökare. Innehålls personaliseras baserat på vilken stad en besökare först väljer. Dareville har även varit inblandade. Samma salongplaceringstjänst som tidigare används, nu iframad i EPiServer. Köpflödet... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Snygg och bra sajt! Gillar filtreringen på genre under Filmer & Trailers. Sajten är förhållandevis snabb för att innehålla så mycket bilder och script (tack vare minimering och kombinering av script). Önskar se vad andra tycker om filmerna, betyg etc! Det finns säkert under inloggning, men alla bör se betygen.

    Sajten är lite väl hoppig när man går in på sidor och klassiska ”integrationsfusk” med iframes som säkert inte praktiskt går att undgå. Bör även se över det gigantiska viewstatet.

  2. Ja även bioklubben ligger kvar på drupal 6. Även dessa sajter har fått en ny design.

Leave a Comment