Shell satsar på segladdad Liferay portal

In Liferay, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Shell i Sverige finns på egna URL:en Shellstationer.se. Den är just ombyggd och oljebolaget har en ny skapelse byggd på Liferay portal. Sajten ersätter en tidigare egenutvecklad lösning. 2010 köpte Shell finska energibolaget St1 som även de fått nya sajter på samma CMS. St1 äger en stor del av stationerna som drivs av köpmän under varumärket Shell/7-Eleven, som Shell Automatstationer, och som Shell TruckDieselstationer för tung trafik. Därutöver drivs resterande stationer genom varumärkes- och leveransavtal av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.