Sitecore kastar om i svenska ledningen, halverade vinsten 2017

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sitecore tappar sin svenska landschef och sitt ansikte utåt då Jonas Luthander lämnar företaget efter nästan fyra år i rollen som Country Manager, Sales Director och Nordic Partner Director. Han går istället till gig-ekonomiföretaget Gigger. VD för Sverige är numera ännu en tidigare Adobe-profil. Det är Senior VP Russel Webb som teoretiskt får axlar den svenska verksamheten tillsammans med alla övriga Sitecore EMEA kontor. Tidigare har även Adobe tappat Mark Zablan till Sitecore. Sitecore Sverige AB...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon