SiteFinity CMS köps upp för 1,911 miljarder

In Microsoft .NET, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Progress Software köper upp Telerik som bland annat står bakom CMS:et SiteFinity. Prislappen landar på hela 1,911 miljarder SEK. Teleriks portfolio innehåller mer än det halvpopulära CMS:et, det är även en mycket omfattande .NET stödverktygsportfölj, en mobil utvecklingsplattform and och ett utvecklarcommunity med mer än 1,4 miljoner (!) användare. Sitefinity med sin stödverktygsbakgrund har alltid haft tekniskt snabbrörliga och UX-fokuserade människor i teamet och på MKSE har vi ofta berömt dem för att vara tidiga och ligga långt fram...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment