SiteVision vinner uppdragen för Mora, Orsa, Älvdalen och Vansbro kommun

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SiteVision berättar för MKSE.com att att just nu har ett gemensamt kommunalprojekt påbörjats där de fyra kommunerna i Dalarna tillsammans bygger fyra olika nya webbplatser på plattformen. De hoppas nå vissa stordriftsfördelar genom att göra en del grundmallbyggande och tekniska inställningar i grupp. Webbsidorna kommer få nya utseenden, uppdaterat innehåll och nya funktioner för att vara mer serviceinriktade och möta besökarnas behov. Målet är att lansera de nya webbplatserna i slutet av november 2018. Mora.se är idag...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon