Sogeti störst med 43 EPiServer-certifieringar

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

The race is on. KnowIT blir av med titeln världens mest certifierade EPiServer-aktör som de fick i februari 2010. Den snor Sogeti åt sig. De säger sig ha 125 anställda som jobbar med EPiServer och nu har 34 % (eller 43) av dessa EPiServer CMS 5 eller EPiServer CMS 6-certifierat sig. Sogeti skryter även om 250 EPiServer-projekt och två EMVP (Daniel Berg och Magnus Paulsson). Redan för två år sedan så omsatte Sogeti EPiServer över 11... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Sogeti störst med 43 EPiServer-certifieringar | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. De kommer att vara sju färre snart. Så många är det som går till Know IT under januari och februari. Och det endast i Sundsvall

  3. Färre än 30% av sogeti episerver utv är certifierade. Får kunderna betala för överlämning & utbildning till de övr 66%?

Leave a Comment