Sogeti störst med 43 EPiServer-certifieringar

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

The race is on. KnowIT blir av med titeln världens mest certifierade EPiServer-aktör som de fick i februari 2010.

Den snor Sogeti åt sig. De säger sig ha 125 anställda som jobbar med EPiServer och nu har 34 % (eller 43) av dessa EPiServer CMS 5 eller EPiServer CMS 6-certifierat sig.

Sogeti skryter även om 250 EPiServer-projekt och två EMVP (Daniel Berg och Magnus Paulsson). Redan för två år sedan så omsatte Sogeti EPiServer över 11 Mkr.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Så resonerade Saab när de valde ny cloud- och innovationspartner

Bolagets sportintresserade, mångåriga EPiServernestor Jan Lindén räknar med att snart vara uppe i över 50 EPiServer-certifieringar. Hög målsättning då t ex en av bolagets EPiServer-satsningar nyligen lades ned i det tysta.

Bytet från KnowIT innebär även att de certifierade hos den största aktören centreras från flera platser ute i landet till kontor i storstäderna. Eller till storstäderna och Uppsala.

Antalet EPiServer-certifieringar ska dock tas med en viss nypa salt. En tipsare till MKSE.com säger att hans certifiering ligger kvar hos inte färre än tre bolag (!). Istället för, som vore korrekt, enbart hos hans nuvarande arbetsgivare.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  HSB flyttar till Optimizely DXC-molnet efter ett decennium, ny partner

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Sogeti störst med 43 EPiServer-certifieringar | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. De kommer att vara sju färre snart. Så många är det som går till Know IT under januari och februari. Och det endast i Sundsvall

  3. Färre än 30% av sogeti episerver utv är certifierade. Får kunderna betala för överlämning & utbildning till de övr 66%?

Leave a Comment