Statens tjänstepensionsverk tar in nya Episerver leverantörer för 26 Mkr

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Statens tjänstepensionsverk, SPV, verkar inte längre klara sig med enbart inhouse Episerver. De tar in, enormt aktiva inom offentlig sektor, Consid för hjälp. Det ska röra ett IT-konsulttjänsteavtal om fyra år med möjlighet till förlängning. Under föregående år köpte SPV tjänster motsvarande de som ingår ramavtalet till ett värde av totalt 26 miljoner kronor.Sedan tidigare hade förvisso hela 32 leverantörer (!) möjlighet att leverera på avtalet, så vi får se hur mycket som tillfaller Consid. Consid beräknas omsätta...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.