STL live på lemoon

In lemoon, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Shippingföretaget STL har lanserat sin nya sajt www.stlab.se på lemoon® med hjälp av Skapa. en mycket enkel sak med bilder och länkar....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Yes, en enkel site på kundens begäran och Lemoon passade perfekt in i kravspecen och våra målsättningar. Trots enkelheten är det ändå ett stort steg för kunden med tanke på utgångsläget. Också roligt med projekt som trots sitt ”enkla utseende” gör stor och klart märkbar skillnad för ett företag i tillväxt.

  2. Yes, en enkel site på kundens begäran och Lemoon passade perfekt in i kravspecen och våra målsättningar. Trots enkelheten är det ändå ett stort steg för kunden med tanke på utgångsläget. Också roligt med projekt som trots sitt ”enkla utseende” gör stor och klart märkbar skillnad för ett företag i tillväxt.

Leave a Comment