STL live på lemoon

In lemoon, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Shippingföretaget STL har lanserat sin nya sajt www.stlab.se på lemoon® med hjälp av Skapa. en mycket enkel sak med bilder och länkar....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Yes, en enkel site på kundens begäran och Lemoon passade perfekt in i kravspecen och våra målsättningar. Trots enkelheten är det ändå ett stort steg för kunden med tanke på utgångsläget. Också roligt med projekt som trots sitt “enkla utseende” gör stor och klart märkbar skillnad för ett företag i tillväxt.

  2. Yes, en enkel site på kundens begäran och Lemoon passade perfekt in i kravspecen och våra målsättningar. Trots enkelheten är det ändå ett stort steg för kunden med tanke på utgångsläget. Också roligt med projekt som trots sitt “enkla utseende” gör stor och klart märkbar skillnad för ett företag i tillväxt.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.