Stort svenskt företag väljer Adobe CQ5

In Adobe AEM, e-Spirit, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Det dyker upp allt fler CQ5 uppdrag i Sverige under 2011. Efter jätteuppdraget H&M har nu även ett antal andra leads och uppdrag dykt upp. Speciellt denna rekryteringsannons, som ligger uppe för ett större Stockholmsföretag i rese och transportbranschen, surras det om. Där krävs Adobe Day CRX och CQ5 (WCM & DAM) erfarenhet av en arkitekt. Samma kund är även Siebel CRM kund. Avega ska även vara klara med ett nytt Adobe CQ5 projektledningsuppdrag för en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det är SJ.se som väljer 
    Adobe CQ5 och inte episerver Martin

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.