Strålfors bygger nytt med EPiServer och Consid

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Strålfors bygger nytt på en EPiServer numera framtagen av IT-gänget på Consid. PostNord-bolaget, som nu ska vara på jakt efter nya ägare, har använt .NET-plattformen sedan länge. Men senaste lanseringen är ny.Där återfinns stora citat över bild, flera målgruppsingångar, en content-tung uppbyggnad samt omfattande sitemap-footers. Under sektioner som Inspiration finns mängder med fokusområden. Strålfors är ett bolag i tryckeribranschen som sedan 2006 ägs av Posten. Det grundades i Ljungby 1919 av Thage Carlsson, som snart fick efternamnet Strålfors. Bolaget omsätter 3,9 miljarder SEK och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.