Svenska Brukshundklubben köper in nya open source system

In Nyheter, Open source PHP, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Kodamera berättar att de hjälpt till att digitalisera Svenska Brukshundklubbens interna verktyg. Svenska Brukshundklubben har hela 60 000 medlemmar och närmare 300 lokala klubbar. Tidigare användes enbart Exceldokument, runtskickades via e-post, för att sköta medlems- närvarorapportering samt milersättning och mycket annat. Det förfarandet har nu i år förnyats och förbättras via nya system. Lösningen är en webbapplikation för att hantera och automatisera kursadministration Tekniken är byggd på PHP web frameworket Laravel. "– Kansliet och alla funktionärer vill...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon