Svenska Brukshundklubben köper in nya open source system

In Nyheter, Open source PHP, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Kodamera berättar att de hjälpt till att digitalisera Svenska Brukshundklubbens interna verktyg. Svenska Brukshundklubben har hela 60 000 medlemmar och närmare 300 lokala klubbar.

Tidigare användes enbart Exceldokument, runtskickades via e-post, för att sköta medlems- närvarorapportering samt milersättning och mycket annat. Det förfarandet har nu i år förnyats och förbättras via nya system. Lösningen är en webbapplikation för att hantera och automatisera kursadministration Tekniken är byggd på PHP web frameworket Laravel.

”– Kansliet och alla funktionärer vill ju stötta verksamheten och hjälpa de som är ute på fältet att göra ett bra jobb, snarare än att administrera. På samma sätt som de ute på fältet vill ägna sig så lite som möjligt åt administration. Istället kan man automatisera processer och ägna tid åt det som man verkligen brinner för. Hundar, till exempel.”

Säger Andreas Rejvik vid Kodamera.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Öppen källkod-byråerna både ökar och minskar, nya intressanta förvärv

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss