Svenska Seglarförbundet släpper nytt community inför sommaren

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Episerver har länge associerats med segling och den kopplingen lever vidare genom Authority. Byrån berättar att de står bakom utvecklingen för Svenska Seglarförbundets nya Episerver-forum Sailarena. En digital lösning som ska förenkla och förbättra för både seglare och klubbar. Idag är över hundratusen svenskar är medlemmar i Svenska Seglarförbundet, via ett sjuttiotal specialidrottsförbund i Sverige. Det finns 350 klubbar, 16 distrikt och 70 klassförbund samt ett större behov av att skapa gemensamma lösningar som förenklar administrationen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon