Nytt team ”to the rescue” när trasiga Sas.se ska styras upp?

In Adobe AEM, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Update: SAS och deras utskällda Adobe Experience Manager webb- och kundprofileringslösning har utökats med några ytterligare nya leverantörer och installationer. Under onsdagen släpptes en förbättrad (?) ny iteration i norska Sas.no.

Den bespottade globala och svenska webbplatsen togs fram redan i höstas av ett månghövdat team under ledning av TCS (Tata Consulting Services). I ett uttalande förra året  i samband med Sas.se-lanseringen visade det sig att SAS då hade runt 400 st olika leverantörer inom IT. Många olika parter att hålla koll på.

Speciellt Sas.se har sedan smyg-lanseringen i augusti dragits med stora problem. Det ligger fortfarande ofärdigställd, eventuellt osäker källkod på den externa webbplatsen och flygbesökare kan inte slutföra bokningar, logga in eller använda webbplatsens funktionalitet.

Det har lett till att Facebook och Twitter är fulla med mycket irriterade webbesökare. Just nu svarar Sas.se sociala kundtjänst främst med att de tittar på problemet och notifierar det ”digitala teamet”. Samma sak gäller när MKSE når ut till dem.

Sas.se och sas.no har NoA-byråerna Bold och Åkestam Holst nya blåa grafiska, manér från 2016. Designit är “CXM/upplevelsepartner” till SAS, Acando ska vara en av de större leverantörerna och Valtech ska ha jobba med SAS i detta webbprojekt.

Sogeti är fortfarande inne i ”TCS” team. De hade kunden redan 2004 när en EPiServer 5 och WebSphere Portal .NET och java kombo gällde.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Apoteket.se byter ut allt, nya leverantörer och plattformar

Kommentarer

  1. Jag vill bara förtydliga! Att det är tcs.com som är leverantör till SAS inte Sogeti. / Pablo

Leave a Comment