Tele2 Comviq lämnar litium, bygger egen e-handel

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Open Text Web Solutions by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Update: Tele2 Comviq har lanserat en egen e-handel på domänen Comviq.se. MKSE.com kan avslöja att nu är gamla Incordia lösningen från 2006-2007 och faktiskt hela litium ute ur bilden. Istället bygger Tele2 om på en skräddarsydd .NET-lösning framtagen till stor del inhouse. Sidorna ligger ovanpå den vanligt, numera ej speciellt omtyckta, Open Text Web Solutions CMS:et. Så var det med den förvärvsstrategin från litium. "Ej omtyckta" Open Text? Tele2 har, liksom andra gamla svenska RedDot kunder,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. vad är detta för gammal information, känns som om du ”scoopar” utan att ha koll. Allt är kännt sen 2009

Leave a Comment