TV4 väljer Disqus för kommentering på 80 bloggar

In Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Vissa plugin's är så pass attraktiva och välgjorda att känslan att de kommer att slå snart infinner sig. När MKSE.com först testade Disqus för något år sedan infann sig den känslan. Disqus erbjuden en i grunden enkel funktion, artikelkommentering. Men den har växt att bli ett hopkok av funktioner (oAuth, trådningen, uppdelningen kommentarer/Twitter etc., profilbilder, SSO på sajter du aldrig tidigare besökt etc.) och är så pass välgjord och genomsyrad av en vilja att hela tiden...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jag vill gärna se att Disqus blir helt lokaliserad på svenska nu. Det finns fortfarande texter som är på engelska i den trots val av svensk utvisning.
    Och på det större frihet att styra layout.

  2. På samma sätt som Getsatisfaction jag skrev om häromdagen. Nästan märkligt översättningen inte är klar, varenda skinnat litet program får ju lokala översättningar på nolltid. Kanske bolaget själva som är för framgångsrika, har för mycket att göra och blir en flaskhals.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.