TV4 väljer Disqus för kommentering på 80 bloggar

In Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Vissa plugin's är så pass attraktiva och välgjorda att känslan att de kommer att slå snart infinner sig. När MKSE.com först testade Disqus för något år sedan infann sig den känslan. Disqus erbjuden en i grunden enkel funktion, artikelkommentering. Men den har växt att bli ett hopkok av funktioner (oAuth, trådningen, uppdelningen kommentarer/Twitter etc., profilbilder, SSO på sajter du aldrig tidigare besökt etc.) och är så pass välgjord och genomsyrad av en vilja att hela tiden...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jag vill gärna se att Disqus blir helt lokaliserad på svenska nu. Det finns fortfarande texter som är på engelska i den trots val av svensk utvisning.
    Och på det större frihet att styra layout.

  2. På samma sätt som Getsatisfaction jag skrev om häromdagen. Nästan märkligt översättningen inte är klar, varenda skinnat litet program får ju lokala översättningar på nolltid. Kanske bolaget själva som är för framgångsrika, har för mycket att göra och blir en flaskhals.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.