Two Tap erbjuder 200 e-handlare i samma kassasystem

In Check out/Kassasystem by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Two Tap fokuserar på att hjälpa den stukade mobilhandeln med enkla, smarta, få-klickslösningar. De har nyligen stått i fokus då de tar in ytterligare runt 16 Mkr i riskkapital från välkända investerare som Y Combinator.

Two Tap har tagit fram ett automatiserat checkout-flöde som ska hjälpa kunder att köpa samtliga av de anslutna kundernas produkter från ett och samma ställe. Eller samma checkout-flöde i alla fall.

En B2B-fokuserad idé som tänker sig samla kunderna i samma ”flöde” och inte tvinga användarna att både besöka olika responsiva sajter och sedan navigera sig fram, registrera och knyta kreditkort etc. i olika kassaflöden. MKSE har tidigare skrivit liknande ambitioner här, då har det däremot gällt strika app-idéer som samlar kunderna.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Jacy´s Hotel & Resort, Steam Hotel och Ellery Beach House väljer Omniarch för e-handel

Denna lösning är däremot nog mer snarlik svenska Klarna Checkout.

Two Tap använder gärna Bestbuy-kedjan som ett exempel i sina demonstrationer. Anslutna kunder är Kiip, Shopsy och sovrn samt runt 197 andra enligt företaget.

Leave a Comment