UD Bloggen på WordPress av Bazooka imponerar

In Featured, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Här lyxade Bazooka till det för sin gamla kund Regeringkansliet. De till vardags Polopoly CMS-användande UD fick inte bara ytterligare en WordPress med UD Bloggen. De fick ett antal egna apps och ett eget tema.

För interaktion blev det inte den sedvanliga, tweakade Disqus för WordPress, Dans gäng passade på att labba med Facebook API:et och byggde en egen Facebook-app kallad UDBloggen. Den förenklar för utlandsintresserade svenskan och med one-click (för redan Facebook-inloggade, inloggning samt två för de andra) sköter den kommentera och rekommendera. Imponerande.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Avicii Experience handlar upp ny CX experience, nytt byråval

Bloggportalens MU-översikt ”Senaste inlägg i våra bloggar” är tydlig och har trevliga profilbilder samt den egenutvecklade Google Maps-översikten med fem kategorier passar fint på startsidan.

Som vanligt bjuder även Bazooka på en stilren och kundfokuserad design för sitt WordPress-alster. Sajten har tydligen även Creative Commons licensierade bilder. Det märks att de gillar vad de gör.

Så här ska ett riktigt WordPress-projekt anno 2010 se ut. Sajten släpptes för runt 8 veckor sedan men har uppdaterats sedan dess. Det är mycket SharePoint inom regeringen just nu, men även Regeringen.se Polopoly-plattan är i dagarna 6,5 år gammal. Och det skulle inte förvåna mig om det stora antalet WordPress- och open source förespråkare inom kansliet låtit göra sig hörda till nästa systemskifte.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nyheterna i Forrester Wave Content Management Systems Q3 2023, flera eliminerade

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention UD Bloggen på WordPress av Bazooka imponerar | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment