UD Bloggen på WordPress av Bazooka imponerar

In Featured, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Här lyxade Bazooka till det för sin gamla kund Regeringkansliet. De till vardags Polopoly CMS-användande UD fick inte bara ytterligare en WordPress med UD Bloggen. De fick ett antal egna apps och ett eget tema. För interaktion blev det inte den sedvanliga, tweakade Disqus för WordPress, Dans gäng passade på att labba med Facebook API:et och byggde en egen Facebook-app kallad UDBloggen. Den förenklar för utlandsintresserade svenskan och med one-click (för redan Facebook-inloggade, inloggning samt två...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention UD Bloggen på WordPress av Bazooka imponerar | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.