Valtech köper upp bolag inom datadriven growth, strategi och CDP

In CDP, DMP, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Valtech har historiskt enbart växt organiskt, och den tillväxten ofta inte varit lika aggressiv (trots stor potential) som hos konkurrenterna. Men nu görs ett förvärv, och det av danska datadrivna growth, strategi och CDP konsulterna på eCapacity. Genom att ta över eCapacity hoppas Valtech bli bättre på data-drivna förmågor och growth strategikompetens. Delvis inspirerade, och stressade, av nordiska satsningarna á la Accenture, Curamando eller NoA Connect/Consulting, kan antas. eCapacity har tjänsteerbjudanden inom Digital strategy & execution,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon