Världsledande mäklarfirma väljer Umbraco och svensk leverans

In Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Umbraco-fokuserade Obviuse och Anders Brohäll hör av sig och berättar att de idag släppt den tredje versionen av svenska mäklarsidan för Era-gruppen. Era ska vara en av världens största mäklarkedjor och i Sverige har de en rikstäckande kedja av mäklarkontor. Den föregående webbplatsen lanserades 2015 och släppet sju år senare inkluderar integration mot nya mäklarsystemet Mspecs (efter en tid på FasAd) samt Cloudflare CDN hosting av bilder etc.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.
Projektets första fas ska varit framtagandet av ett uppdaterat grafiskt uttryck för ERA Sverige, därefter har struktur gjorts om med fokus på mest besökta sidor samt prestandan på sökmotor har förbättrats. Sökresultaten uppdateras numera omedelbart. När en besökaren scrollar sidan ska fler bostäder automatiskt laddas in, för slippa paginering och undvika onödig datatrafik.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Stendahls och Awaves nya ägare köper upp flera byråer