Värmlandstrafik gör som regionen i stort och väljer Drupal

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

David Johansson berättar att Värmlandstrafik i Munkfors har lanserat en ny webbplats på Drupal. Varmlandstrafik.se använder därmed samma CMS som flera webbutvecklingssamverkande universitet och organisationerna i regionen. Trots det verkar det inte som Värmlandstrafik först kände till Drupal-nätverket. Sajten ser trevlig ut, har central "Sök din resa" samt mycket grafik och tydlig navigering....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Snyggt och enkelt. Synd att de inte uppdaterade reseplaneraren också. Den är omodern och drar ner helhetsintrycket.

  2. Snyggt och enkelt. Synd att de inte uppdaterade reseplaneraren också. Den är omodern och drar ner helhetsintrycket.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.