Vattenfall släpper digital satsning kring elbil-laddning. Hamnar i Azure

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Utöver solkraft och i Echo Awards LA prisbelönta Solcellsguiden av MRM/McCann satsar Vattenfall nu i november hårt på att associeras med elbilsladdning. Passar nog bättre med säsongen och mediabevakningen om helt fossilfritt inom 15 år.En ny digital produktion kring elbilar och laddning av dessa har presenterats i .NET-produktionen Beincharge. Den beskriver inCharge, en tjänst från engergibolaget som kallas ett av Europas största laddnät med 2732 olika laddpunkter. Webbplatsen är en Google Maps produktion med fullständiga kartor över...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.