Skansen börjar sälja QR-biljetter med Jetshop

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Inför adventsevenemangen ansluter Jetshop med e-handelstillägg till Fröjds Drupal-installation på Skansen. Det är dessutom ett starkt mobilanpassat tillägg med möjligheten för besökare att köpa entrébiljetter och årskort som SMS och mailbaserade QR-koder som digital entrébiljett till parken. ” - Vi har tagit med oss många års kompetens från att arbeta med nöjesparker som Gröna Lund & Liseberg och investerat i en teknisk plattform helt anpassad för försäljning av entréer, årskort och andra parkprodukter. Kraven på realtidsintegrationer...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.