Skansen börjar sälja QR-biljetter med Jetshop

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Inför adventsevenemangen ansluter Jetshop med e-handelstillägg till Fröjds Drupal-installation på Skansen. Det är dessutom ett starkt mobilanpassat tillägg med möjligheten för besökare att köpa entrébiljetter och årskort som SMS och mailbaserade QR-koder som digital entrébiljett till parken.

” – Vi har tagit med oss många års kompetens från att arbeta med nöjesparker som Gröna Lund & Liseberg och investerat i en teknisk plattform helt anpassad för försäljning av entréer, årskort och andra parkprodukter. Kraven på realtidsintegrationer och prestanda är mycket högre än för e-handel av fysiska artiklar.”

Säger Kristofer Hillhammar, CPO på Jetshop.

1,0m
1,4 miljoner gäster besöker årligen Skansen

Jetshop jobbar sedan 2014 med Liseberg inom köp av entrébiljetter och Åkpass. Biljetterna finns inte ännu på Skansen.se prisinformation, de länkar främst ut till Ticnet. Och Skansen är ingen ny Jetshop-kund, det finne n nuvarande Skansen Jetshop-produktion. Det är däremot ingen välintegrerad historia. Den återfinns på separata, utlänkade webshop.skansen.se och syns enbart i en dold undermeny på Skansen.se.

Jetshop ska även jobba med Parks & Resorts där Gröna Lund, Kolmården, Furuvik, Aquaria och Skaras Sommarland ingår.

Alla Jetshop releaser

i Sverige?

Leave a Comment