WeSC bygger e-handel på Silk B2B/B2C-ecommerce platform

In Centra, Check out/Kassasystem, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

WeSC- WeAretheSuperlativeConspiracy har omorganiserat och väntas även göra en nysatsning på sin e-handel. Den ska täcka upp för delar av verksamheten som inte går lika bra och ingår i en storsatsning på asien 2014. Ingen responsiv design eller mCommerce finns ännu på plats, men det väntas i satsningen. WeSC jobbar vidare med den kreativa byrån Young / Skilled sedan 2010. De står även bakom egna CMS/B2B/B2C/e-handelsplattformen Silk som används på shop.wesc.com. Den plattformen har även använts...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.

cURL error 28: Operation timed out after 5000 milliseconds with 0 bytes received

To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment