Woodys Bygghandel tar in ny partner, digital transformation på nopCommerce

In nopCommerce, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Woodys Bygghandel med Woody.se berättar att de ska köra med Ninetech för digital vidareutveckling. Valet av ny byrå fastslogs efter att Ninetech presenterat den bästa lösningen för byggkedjans behov. Det innebär även att Episerver ryker. Under 2016 ska en "omfattande digital transformation och satsning på e-handel" äga rum och det är främst en B2B satsning som står i fokus. Allt på den de handlade upp för fyra år sedan. Woody har idag Episerver CMS men nya e-handeln byggs...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment