Atlas Copco går live på väldigt uppdelad Adobe Experience Manager

In Adobe AEM, Nyheter, SDL Tridion Sites by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Atlas Copco har just släppt en första release på sin nya Adobe Experience Manager plattform. Liksom hos SJ och H&M är det gruppsidorna som får agera första testskott för det klassiska industriföretaget. Nya AtlasCopcoGroup.com kallas en dedikerad corporate sajt som för första gången delar upp sina målgrupper i kunder och aktieägare. Målgruppernas behov ska skilja sig så på pass mycket att bolaget kände sig tvungna att dela upp dem i separata sajter. Nu kan mer personaliserat innehåll erbjudas. Det första släppet fokuserar på rekrytering, journalister,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment