XXL Sport väljer hybris e-handel av Cloud Nine och Istone

In Check out/Kassasystem, Nyheter, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

MKSE.com har tidigare skrivit om att norska Dashboard e-handel av Netpower ligger bakom XXL.se e-handel. Cloud Nine berättar nu att de vunnit ett nytt koncept och kommunikationsuppdrag att skapa XXL Sport & Vildmark:s kommande e-handel och webbplats. Den kommer byggas på en hybris e-handel levererad av Istone. Cloud Nine står för koncept, design, interaktionslösning och gränssnittsprogrammering. En första release väntas till hösten 2012. Cloud Nine berättar för MKSE.com att: "- Ambitionen är att bygga marknadens i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.